Ieškoti šiame dienoraštyje

2015 m. lapkričio 16 d., pirmadienis

Raudonųjų burokėlių traškučiai



4 citrinos dydyžio burokėliai;
žiupsnelis druskos;
2 valg. šaukštai aliejaus;
žiupsnelis džiovinto rozmarino;

Įkaitinkite orkaitę iki 180 ºC temperatūros. Kepimo popieriumi išklokite kepimo skardą. Šitam kiekiui reikėjo 2 skaardų.
Burokėlius nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Paprasčiausia tai padaryti su specialia daržovių pjaustykle, tada griežinėliai būs vienodo storio.
Burokėlių griežinėlius išdėliokite vieną šalia kito ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Apšlakstykite trupučiu aliejaus ir apibarstykite druska.galima dar apibarstyti džiovintu rozmarinu
Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 25 min. Burokėliai bus traškūs kai atvės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą