Ieškoti šiame dienoraštyje

2015 m. lapkričio 21 d., šeštadienis

Špinatų pyragas su feta sūriu/špinatų padažas


500 g Špinatų;
50 g Parmezano sūrio;
500 g bemielės sluoksniuotos tešlos;
1 vnt. kiaušinis;
200 g Feta tipo sūrio;
pagal skonį pipirų.
Špinatus nuplikyti karštu vandeniu, nusausinti ir supjaustyti. Sumaišyti su feta sūriu, sutarkuotu parmezano sūriu ir kiaušiniu. Įberti pipirų.
Tešlos lapelius šiek tiek prakočioti, dėti įdaro ir suvynioti į rulonėlį. Rulonėli dėti į kepimo indą, vieną prie kito. Pradėti nuo krašto ir sukti iki vidurio. Aptepti kiaušiniu.
Kepti 200C tem. apie 30-35 minutes. Skanus ir karštas ir šaltas.


https://www.youtube.com/watch?v=r10HkBkKZVc

https://www.youtube.com/watch?v=VsDdbTRrMuo

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą