200 gr. karšto rūkymo žuvies (jūros lydeka, skumbrė, lašiša)
200 gr. grietinės (neriebios)
200 gr. grietinėlės
Pipirų, druskos, krapų pagal skonį.
Blenderiu suplakti rūkytą žuvį su grietine, druska, pipirais. Grietinėlę išplakti su plaktuvu iki standžios konsistencijos. Į išplaktą grietinėlę atsargiai sudėti ir išmaišyti išsuktą blenderiu žuvį su grietine ir krapus.
Sluoksniuotą tešlą supjaustyti norimos formos figūrėlėmis ir iškepti. Ant ataušusių pyragėlių tepti žuvies putėsius. Putėsius galite tepti ir ant juodos duonos, skrudintos baltos duonos. Galite iškepti krepšelius ir juos pridėti putėsių. Tai puiki užkanda laukiant svečių.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą