Ieškoti šiame dienoraštyje

2010 m. lapkričio 19 d., penktadienis

Vištos krūtinėlė kokoso kremo padaže



























400 gr. vištos krūtinėlės
200 ml kokoso kremo (arba kokoso pieno 400 ml )
1 svogūnas
2 česnako skiltelės
1 arb. šaukštelis kario
1 arb. šaukštelis tarkuoto šviežio imbiero
Žiupsnelis maltų pipirų mišinio
Pusė aštraus pipiriuko
Druskos pagal skoni
Aliejaus kepimui
Vištos krūtinėlę supjaustyti mažais gabaliukais ir apibarstyti kariu, imbieru, pipirų mišiniu, truputėli drukso ir viską išmaišyti. Jei turite, galite užpilti 2-3 šaukštus Romo.
Keptuvėje pakepinti smulkiai sukapotą česnaką, tada sudėti ir apkepti smulkiai supjaustytą svogūną. Kai svogūnai gražiai pagels sudėti paruoštą vištos krūtinėlę, pipiriuką ir apkepti vis pamaišant, kol vištiena pabals. Tada supilti kokosų kremą ir troškinti ant silpnos ugnies 5-7  min. 


Garnyrui tinka tiek ryžiai, tiek makaronai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą