Tradiciniai patiekalai ir eksperimentai virtuvėje.
Ieškoti šiame dienoraštyje
2011 m. sausio 8 d., šeštadienis
Varškės blyneliai
250 gr. varškės;
1/2 stiklinės pieno;
2 kiaušiniai;
5 šaukštai miltų;
1 arbatinis šaukštelis cukraus;
žiupsnelis druskos;
aliejaus kepimui.
Varškę ištrinti su kiaušiniais ir cukrumi, supilti pieną, įberti druskos, įberti miltus ir viską gerai išmaišyti. Tešla turi būti tiršta, kai gera kaimiška grietinė. Įkaitinti aliejų keptuvėje ir dėti blynelius šaukštu. Apkepti iš abiejų pusių kaip ir įprastus blynus.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Naujesnis pranešimas
Senesnis pranešimas
Pradinis puslapis
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą