6 vidutinio dydžio bulvės;200 gr. varškės;
50 gr. fermentinio sūrio;
2 šaukštai majonezo;
2 skilteles česnako;
1/4 poro;
druskos ir juodų pipirų pagal skonį;
1 valgomas šaukštas aliejaus ir džiovinto raudonėlio;
žiupsnelis kmynų.
Bulves labai gerai nuplauti ir apvirti su lupenomis. Bulves perpjauti pusiau, su šaukšteliu išskobti šiek tiek bulvės minkštimo (jas panaudojau sriubai) ir apvolioti aliejuje ir raudonėliuose. Varškę sumaišyti su sutarkuotu fermentiniu sūriu, majonezu, susmulkintais porais ir česnaku. Įberti druskos ir pipirų pagal skonį. Gautą masę sudėti ant bulvių puselių, apibarstyti kmynais ir kepti orkaitėje apie 30 min.
50 gr. fermentinio sūrio;
2 šaukštai majonezo;
2 skilteles česnako;
1/4 poro;
druskos ir juodų pipirų pagal skonį;
1 valgomas šaukštas aliejaus ir džiovinto raudonėlio;
žiupsnelis kmynų.
Bulves labai gerai nuplauti ir apvirti su lupenomis. Bulves perpjauti pusiau, su šaukšteliu išskobti šiek tiek bulvės minkštimo (jas panaudojau sriubai) ir apvolioti aliejuje ir raudonėliuose. Varškę sumaišyti su sutarkuotu fermentiniu sūriu, majonezu, susmulkintais porais ir česnaku. Įberti druskos ir pipirų pagal skonį. Gautą masę sudėti ant bulvių puselių, apibarstyti kmynais ir kepti orkaitėje apie 30 min.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą