Pusė viščiuko (apie 1 kg);
1 sauja ryžių;
1 sauja saldžių kukurūzų;
1 sauja šparaginių pupelių;
Žiupsnelis petražolių;
1 pomidoras;
1 morka;
1 svogūnas;
4 lauro lapai;
4-5 kvapnieji pipirai;
1 čili pipiriukas (mažas);
Druskos ir maltų juodų pipirų pagal skonį.
(Kukurūzus ir pupeles galima naudoti šaldytas)
Į puodą įpilti 3 litrus vandens įdėti viščiuką, svogūną, kvepiančius pipirus, lauro lapus ir virti apie 1 val. Vištą išimti. Į sultinį sudėti ryžius, kukurūzus, pupeles, smulkiai supjaustytą pomidorą ir morką. Virti apie 20 min. ant silpnos ugnies. Tada sudėti smulkiai supjaustytą vištą atskirtą nuo kaulo, įdėti druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų ir krapų. Užvirti ir išjungti.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą