2 dideli pomidorai;
130 gr. Mozzarella sūrio;
sauja petražolių ir krapų;
50 gr. juodųjų alyvuogių;
5 šaukštai alyvuogių aliejaus;
1 šaukštas citrinos sulčių;
druskos ir maltų pipirų pagal skonį;
šaukstelis česnako granulių.
130 gr. Mozzarella sūrio;
sauja petražolių ir krapų;
50 gr. juodųjų alyvuogių;
5 šaukštai alyvuogių aliejaus;
1 šaukštas citrinos sulčių;
druskos ir maltų pipirų pagal skonį;
šaukstelis česnako granulių.
Pomidorus supjaustyti riekelėmis ir išdėlioti lėkštėje. Ant viršaus sudėti suplėšytą mozzarellą. Pertažoles ir krapus suktrinti smulkintuvu su dviem šaukštais aliejaus ir citrinos sultimis. Gautą padąžą užpilti ant salotų. Alyvuoges susmulkinti blenderiu kartu su alyvuogių aliejumi ir česnaku. Gautą "košelę" išdėlioti ant salotų.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą