Ieškoti šiame dienoraštyje

2012 m. balandžio 24 d., antradienis

Kiniški pyragėliai su vištiena ir ryžiais








1/2 paprikos
1/4 pankolio
1/2 cukinijos
1/2 baklažano
4 valgomi šaukštai virtų ryžių
žiupsnelis druskos ir pipirų
2 arbat. šaukšteliai sojos padažo
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis kario
aliejaus kepimui ir virimui
200 gr. vidinės vištienos filė
12 ryžių lapų
Aliejuje apkepinti smulkiai supjautytą pankolį ir česnaką.  Sudėti smulkiai supjaustytą vištieną. Kai vištiena pabals, sudėti smulkiai pjautytą papriką, baklažaną ir cukinija. Pagardinti druska, pipirais, kariu ir sojos padažu. Sudėti virtus ryžius.
Ryžių lapą sudrėkinti vandeniu ir kai suminkštės dėti po šaukštą įdaro ir suvynioti pyragėlį.
Įkaitinti aliejų ir apvirti pyragėlius iš abiejų pusių (po minutę). 
Puikiai tiko prie vištienos sultinio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą