100 ml Bolivinės balandos (kinva);
200 ml vandens;
1 saldžioji paprika;
1 cukinija;
saujalė džiovintų pomidorų;
1 šalotinis svogūnėlis;
100 g sūdytos lašišos;
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų;
0,5 citrinos sultys
1 v. š. alyvuogių aliejaus
200 ml vandens;
1 saldžioji paprika;
1 cukinija;
saujalė džiovintų pomidorų;
1 šalotinis svogūnėlis;
100 g sūdytos lašišos;
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų;
0,5 citrinos sultys
1 v. š. alyvuogių aliejaus
Bolivinę balandą perplaukite vandeniu. Suberkite į puodą su vandenu, užvirkite, prilengvinkite ugnį, uždenkite ir virkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Išvirusią kinvą perdėkite į dubenį ir lengvai išpurenkite šakute.
Keptuvėje apkepkite šalotą, paprikos ir cukinijos kubelius bei džiovintus pomidorus. Dubenyje sumaišykite keptas daržoves su druską, pipirais ir kinvą. Išspauskite citrinos sultis, įpilkite alyvuogių aliejaus ir išmaišykite dar kartą.
Mažais gabaliukais supjaustykite lašišą Suberkite ant salotų. Valgyti galima iškart šiltas ir šaltas.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą