2 vištienos ketvirčiai;
400 gr bulvių (6-8 bulvės);
2 didelės morkos;
1 svogūnas;
1 arb. šaukštelis saldžios raudonos paprikos miltelių;
Žiupsnelis čiobrelių, raudonėlio, kalendros,maltų čili pipirų, druskos;
2 skiltelės česnako.
Alyvuogių aliejaus kepimui (3-4 šaukštai)
Vištą supjaustyti mažais gabalėliais. Giliame inde įkaitinti aliejų, pakepinti česnaką, tada sudėti ir apkepti vištienos gabaliukus, kai vištiena šiek tiek apskrus sudėti ir trumpai pakepinti riekutėmis supjaustytas morkas ir svogūnus, apibarstyti visais minėtais prieskoniais, viską išmaištyti ir sudėti stambiai pjaustytas bulves. Viską užpilti puse litro vandens, dar kartą išmaišyti ir troškinti ant vidutinio stiprumo ugnies apie 20-25 min.
400 gr bulvių (6-8 bulvės);
2 didelės morkos;
1 svogūnas;
1 arb. šaukštelis saldžios raudonos paprikos miltelių;
Žiupsnelis čiobrelių, raudonėlio, kalendros,maltų čili pipirų, druskos;
2 skiltelės česnako.
Alyvuogių aliejaus kepimui (3-4 šaukštai)
Vištą supjaustyti mažais gabalėliais. Giliame inde įkaitinti aliejų, pakepinti česnaką, tada sudėti ir apkepti vištienos gabaliukus, kai vištiena šiek tiek apskrus sudėti ir trumpai pakepinti riekutėmis supjaustytas morkas ir svogūnus, apibarstyti visais minėtais prieskoniais, viską išmaištyti ir sudėti stambiai pjaustytas bulves. Viską užpilti puse litro vandens, dar kartą išmaišyti ir troškinti ant vidutinio stiprumo ugnies apie 20-25 min.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą