Ieškoti šiame dienoraštyje

2010 m. lapkričio 5 d., penktadienis

Kepenėlių blyneliai (Jei trūksta geležies)



























500 gr. galvijų arba kiaulių kepenų
1 svogūnas
1 kiaušinis
1 šaukštas majonezo
3-4 šaukštai miltų
0,5 arbatinio šaukštelio muskato
aliejaus kepimui
druskos ir maltų pipirų pagal skonį
Sumalti kepenis ir svogūną mėsmale. Įmušti kiaušinį, įdėti majonezą, miltus, prieskonius ir viską gerai išmaišyti. Muskatas suteikia kepenėlėms nuostabų aromatą. Keptuvėje įkaitinti aliejų, dėti masę šaukštu į keptuvę ir kepti kaip blynus. Jei norite galite dar patroškinti su grietine. Garnyrui tiks bulvės arba bulviu košė. O man patinka su morkų arba burokėlių salotomis. Skanūs ir šalti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą